Δευτέρα 13 Απριλίου 2020

Στα ύψη η εγκληματικότητα εν μέσω πανδημίας.

Οργιάζει η εγκληματικότητα εν μέσω πανδημίας.
Συγκεκριμένα, ρασοφόροι ανα την Ελλάδα, διακινούν παρανόμως αλκοολούχα μείγματα (μάλλον με πρόσμιξη θείου, διότι τα αποκαλούν Θεία) με σκοπό να διαβάλλουν το θεάρεστο έργο του σύντροφου Πρωθυπουργού, αυξάνοντας τα κρούσματα του κορονοϊού. Παράλληλα δε, εμπειρικές μελέτες δείχνουν ότι ο παρανοϊός έχει χτυπήσει το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού.

Για του λόγου το αληθές, σας παρουσιάζουμε τα παρακάτω στιγμιότυπα που μας παραχώρησε ο σταθμός που δεν Σκάϊ ποτέ στη Ζούγκλα της ελλάδος.


Σύντομα αναμένεται οι εν λόγω παράνομοι ρασοφόροι (ίσως και άλλοι) να κυρηχθούν "εχθροί του λαού" και να ληφθούν τα προβλεπόμενα από τις κείμενες διατάξεις, μέτρα.

Έγκυρες πηγές αναφέρουν ότι ο πρώην πρωθυπουργός Α. Τσίπρας ζηλεύοντας το έργο του διαδόχου του, που κάνει αυτά που ο ίδιος δεν τόλμησε, τον αποκάλεσε "μοναχοφάη" και πρότεινε τη δημιουργία οικουμενικής κυβέρνησης. 

Ο πρωθυπουργός, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, αναμένεται να αρνηθεί, αφενός διότι η τεχνογνωσία του συντρόφου Α. Τ. είναι πλέον 100+ ετών, αφετέρου διότι θέλει να ιδιοποιηθεί τη δόξα του υποχρεωτικού πανεθνικού εμβολιασμού ο οποίος από τις 20/3 αποτελεί Νόμο του κράτους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: